Automaatio

Olemme UniPi-tuotteiden sertifioitu edustaja. UniPi on sarja monipuolisia avoimen automaation logiikkaohjaimia (PLC) ja tarvikkeita.

Unipi-tuotesarjan vahvuus on avoin rajapinta, joka mahdollistaa joustavan ohjelmoinnin. Voidaan käyttää teollisuusstandardeja noudattavaa MERVIS-ohjelmointiympäristöä, mutta myös esim. Raspberry Pi -ympäristöstä tuttu Node-RED toimii hyvin. Tai voitte tehdä alusta alkaen kokonaan oman ohjelmistonne EVOK-rajapinnan avulla. Meiltä saa apua joka käänteessä, ja voimme jopa laatia teille sopivan ohjelmiston alusta loppuun.

Ohjaimet ovat DIN-kiskoon asennettavissa koteloissa, käyttöjännite on 24 V ja käytettävissä ovat analogiset 0-10 V ja 4-10 mA signaalit sekä digitaaliset tulot ja lähdöt, 1-wire- ja RS485-väylät sekä Ethernet, Bluetooth ja Wi-Fi.

Suurempiin eriin (kymmeniä kappaleita) saatte halutessanne omat värit ja painatukset, ja vielä suurempiin eriin (satoja kappaleita) pystytään räätälöimään jo liitäntöjäkin, jollei laajasta mallistosta löydy jo valmiiksi sopivaa.

Kiinteistö- ja rakennusautomaatio

Teollisuus- ja tuotantoautomaatio

Automaation integrointi tuotteisiin