Tietosuojaseloste

Keitä olemme

risuaita.fi on tällä hetkellä Joensuussa toimiva yhden ihmisen yritys, joka tarjoaa IT-palveluita sekä elektroniikan suunnittelua, korjausta ja prototypointia.

Verkkosivuston osoite on https://risuaita.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Jos jätät yhteydenottopyynnön tai tukitiketin, antamasi yhteystiedot tallennetaan pyyntöösi vastaamista, asiasi jatkokäsittelyä ja mahdollista laskutusta varten Freshdesk-palveluun, jonka tuottaa Freshworks, Inc. Tietojasi säilytetään korkeintaan kaksi vuotta viimeisen asiointikerran jälkeen, jollei laki tai muu erityinen tarve toisin vaadi. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi korjaamista tai poistamista.

Evästeet

Analytiikkaa ja tilastointia varten voidaan asettaa evästeitä. Näitä käytetään seuraamaan sivujen käyttäjämääriä, eikä kerättyjä tietoja voi yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Freshdesk-palveluun kuuluva yhteydenottolomake voi asettaa omia evästeitään.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Yhteydenottolomake on upotettu Freshdesk-palvelusta.

Kenelle jaamme tietosi

risuaita.fi-sivustolta jaetaan tietoa Google Analytics -palveluun kävijämäärien tilastoimiseksi. Analyticsin käyttöehtojen mukaan tiedon on oltava sellaista, ettei sitä voi yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Yhteydenottolomakkeeseen syötetty tieto käsitellään Fresdesk-palvelussa, jonka tuottaa Freshworks, Inc.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Yhteydenottolomakkeeseen syötetyt yhteystiedot säilytetään korkeintaan kaksi vuotta viimeisen asiointikerran jälkeen, jollei laki tai muu erityinen syy edellytä muuta.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Yhteydenottolomakkeeseen syötetty tieto käsitellään Fresdesk-palvelussa, jonka tuottaa Freshworks, Inc.

Omat yhteystietomme

Juhana Sirén
info@risuaita.fi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sekä sivustolle että Freshdesk-alustalle otettavat yhteydet ovat aina salattuja. Palvelin, jolla risuaita.fi sijaitsee, on valvotussa laitetilassa ja sen turvatoimissa noudatetaan alan parhaita käytäntöjä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos varotoimista huolimatta tietomurto pääsee tapahtumaan, asiasta tiedotetaan ensi tilassa sekä viranomaisille että niille, joiden henkilötietojen epäillään paljastuneen. Lisäksi ryhdytään toimenpiteisiin murron vaikutuksen minimoimiseksi.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoja saattaa tulla tukipyyntöjen mukana, jos pyyntö koskee kolmatta osapuolta. Yleensä tällaisissa tapauksissa kyseinen osapuoli on itse tietoinen asiasta, ja henkilötieto on välttämätön asian hoitamiseksi.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Henkilön sähköpostiosoitteen pohjalta voidaan ohjata tukipyyntö kohdistumaan oikeaan ryhmään. Yksittäinen IP-osoite saatetaan automaattisesti sulkea pois sivustolta jatkuvan väärinkäytön seurauksena.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Henkilötietojen käsittelyä säätelevät tällä hetkellä henkilötietolaki (523/1999) ja Euroopan unionin GDPR-direktiivi.