Verkkosivujen toteutus

Verkkosivujen toteutus palvelevalta joensuulaiselta yritykseltä. Kysy lisää!

Verkkosivut saa aikaan monella tavalla, jopa itsepalveluna ilmaiseksi. Mutta minkä arvoista oma aikasi on?  Toimitamme sinulle valmiit, juuri yrityksesi graafiseen ilmeeseen räätälöidyt sivut. Jos tarvitset kokonaan uutta graafista ilmettä, voit jättää sen luotettavien yhteistyökumppaneidemme hoidettavaksi. Hoidamme myös sivustosi valvonnan, turvapäivitykset ja ylläpidon muutenkin. Kysy lisää!

Esimerkkejä aiemmista projekteista:

pshv.fi ja aamunkoitto.fi – Drupal-sivustot
onl.fi – kokonaisuudistus
digiradat.fi – rautatieharrastussivusto

Tärkeää verkkosivujen toteutuksessa

Verkkosivujen toteutuksessa on tärkeää huomioida muutama perusvaatimus.

  • Sisältö. Sivuston tärkein anti on luonnollisesti sinun käsissäsi – mutta me autamme sen saamisessa näkyville.
  • Saavutettavuus. Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että sivut ovat helposti kaikkien käytettävissä. Tarvittavat toimenpiteet ovat pieniä, kun ne huomioidaan alusta alkaen.
  • Mobiilikäytettävyys. Nykyään jopa suurin osa selailusta tapahtuu mobiililaitteilla. Kun sivuistasi tehdään mobiilikäyttäjälle ystävälliset, myös hakukonesijoituksesi paranee.
  • Tietosuoja. Salatun yhteyden käyttö (https://…) ei nykyisin maksa käytännössä mitään, joten se kannattaa ottaa kaikkiin uusiin sivustoihin – ja miksei vanhoihinkin, jos vain alusta sallii. Tietosuojaseloste laaditaan siitä tiedosta, jota käyttäjältä kerätään.
  • Hakukoneoptimointi. Tähänkin on olemassa jo hyviä työkaluja, joita luonnollisesti hyödynnämme – oman kokemuksen lisäksi.